Моя історія дружби з мультиваркою
До недавнього часу мої стосунки з кухнею не складалися. Я могла спалити яєчню або зварити макарони в кашу. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я сприйняла це не як подарунок, а як виклик.
Перші два тижні я боялася її навіть увімкнути. Вона стояла на стільниці, чорна та блискуча, наче щось із космічного фільму. Але їсти хотілося завжди, і одного вечора я вирішила ризикнути.
На блозі знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене підбадьорила. Я завантажила в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Натиснула кнопку "Гасіння" — і стала чекати.
За годину квартирою поплив такий запах, що чоловік вийшов з кімнати здивований: "Невже ти готуєш?".
Коли я зазирнула всередину, то не повірила своїм очам. Це була нормальна готова вечеря! Справжнісінькі голубці! Ми поласували нею за лічені хвилини.
Тепер ми з мультиваркою - друзі. Вона пробачає мені всі помилки: страви виходять ідеально, без мого контролю і можна не боятись опіків. Я вже вивчила її характери — мову таймерів і режимів. І хоч друзі посміюються, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
Як я подружилася з мультиваркою
Forum rules
Do not post personal data, also known as personal information or personally identifiable information (PII).
Do not post personal data, also known as personal information or personally identifiable information (PII).